marți, 2 septembrie 2014

Bilant dupa primul an de activitate

Dragii nostri, am inceput activitatea acum 1 an cu emotii, cu  dorinte, cu intrebari...
Ca in orice inceput, au existat stangacii, am invatat sa imbunatatim, sa eficientizam, sa economisim timp...
Daca facem bilantul insa, satisfactiile acestui an de munca sunt foarte mari.

Elevii pregatiti de noi si-au atins obiectivele, indiferent de varsta pe care au avut-o, de nivelul de pregatire la care erau cand au inceput activitatea, sau de materiile la care s-au pregatit.

Cand un parinte iti spune ca n-a dormit o noapte de fericire ca baiatul a reusit sa ia BAC-ul in sesiunea din toamna, dupa pregatirea cu noi, cand alt elev e in culmea fericirii ca a luat corigenta nu cu 5 ci cu 8, cand multumirile vin din atatea parti, inseamna ca ti-ai facut treaba cum trebuie.

Asa cum am anuntat inca de la inceput, nu lucram doar cu elevi foarte buni pentru ca dorim sa dam o sansa tuturor celor care vor sa faca ceva cu viata lor. Si apoi, cu varfurile e mai usor sa lucrezi. Adevarata provocare si adevaratul talent pedagogic se vede acolo unde situatia nu e foarte buna.

In acest an am pregatit elevi pentru Evaluarea Nationala, pentru BAC sesiunea din iunie sau august, pentru a recupera materia scolara, pentru admiteri si corigente, in toate variantele cu succes.
Imi amintesc cu drag de Razvan, elev de scoala generala care a venit la noi pentru ca avea 10 la fizica dar el nu stia fizica deloc. Primea note pe reciclat baterii. A fost suficient de matur sa-si dea seama ca nota 10, fara baza, nu-l ajuta. A inceput pregatirea la noi si a ajuns in timp foarte scurt sa rezolve subiecte  de olimpiada.

Daca va intrebati ce avem noi atat de special, care e ingredientul care ne ajuta sa avem aceste rezultate, va spunem ca e un secret pe care-l dezvaluim doar celor care ne viziteaza. Nu de alta, dar poate citeste si concurenta articolul si n-am vrea sa-i daruim din secretele noastre. :)

Ce putem sa spunem, pentru ca nu constituie niciun secret, este ca munca de echipa, elev, profesor, consilier, parinti, duce la rezultate bune. In aceasta echipa sunt toti la fel de importanti, nu se poate sa reuseasca unul fara altul.
Inca nu am inventat "implantul" de materie scolara. Fara efort din partea elevilor nu se poate.

Asa incat, daca aveti nevoie de ajutor, va asteptam cu drag sa vedem la ce nivel de cunostinte sunteti acum si unde va doriti sa ajungeti.

Invinge-ti teama! Indeplineste-ti visul! Invata cu placere!

Cu drag,
Violeta Nita

Manager General
Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala

tel: 0744.501.918
email: contact@centruldemeditatii.ro
www.centruldemeditatii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu