luni, 16 iunie 2014

Misiunea noastra

"Sa invatam din placere"este sloganul cu care Centrul de Meditatii a inceput in septembrie din dorinta de a-i ajuta pe tinerii din ziua de azi care se confrunta cu probleme la invatatura. Aceste probleme pot aparea din diverse motive, dar e important ca tinerii invatacei sa realizeze ca invatatura nu e o povara ci un mod de descoperire a lumii si a vietii. Locul potrivit pentru orice parinte care doreste sa isi aduca copilul pe drumul cel drept al cartii este Centrul de Meditatii.
Misiunea noastra este accea de a ajuta copilul sa isi dezvolte abilitatile academice prin o mai buna concentrare si atentie la ore, prin imbunatatirea stimei si increderii in sine si prin depasirea obstacolelor ce pot interveni la nivel scolar. Orice copil poate invata, trebuie doar ca acesta sa vrea.
Credem cu tarie ca in mediul actual de invatamant fiecare copil are nevoie de ceva ajutor in plus, iar parintii pot fi depasiti de situatie din doua motive: ori nu au timp, ori sunt in urma cu  programa scolara. Cu cat copilul dumneavoasta incepe mai devreme lucrul cu noi, va avea mai mult timp pentru a evloua si in acest fel se va reduce riscul unei slabe dezvoltari a abilitatilor de lucru si studiu.
Procesul prin care copilul poate deveni un membru al Centrului este foarte simplu si presupune 3 pasi simpli:
1. Interviu- o scurta discutie pentru a intelege nevoile copilului si cerintele parintilor
2. Repartizarea intr-o grupa-tinand cont de nivelul actual al copilului acesta va fi repartizat intr-o grupa cu elevi de acelasi nivel
3. Inceperea meditatiilor

Cercetatorii au demonstrat ca elevii invata mai bine si mai repede cand exista acea placere de a invata. Am amenajat un spatiu menit sa ii ajute pe copii sa se concentreze, sa fie atenti si sa atinga obiective care pana acum nu erau posibile (ex. primul 10 la teza la matematica)
Noi ajutam copiii sa devina pasionati de invatatura, dar totodata sa se si distreze facand asta. Cheia sta in motivarea copiilor.
Va asteptam la contact@centruldemeditatii.ro sau telefon 0744501918 pentru a vedea cum va putem fi de folos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu